"Kukaan ei rakasta huonosti toimivaa IT-järjestelmää."

DataIT Oy on 2011 perustettu Riihimäen keskustassa toimiva IT-alan yritys, jonka tavoitteena ei sen enempää tai vähempää ole kuin olla sloganinsa mukaisesti se alueensa palvelevin. 

Tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme toiveet sekä odotukset olipa kyseessä kuluttajan tai yritysasiakkaan pieni tai suuri murhe tai ongelma. Haluamme olla helposti lähestyttävä ja Suomea, ei tietokonetta, puhuva, mutta kuitenkin ammatti-taitoinen  yhteistyökumppani.

Petri Kuossari

Yrittäjä / ICT Asiantuntija / Myynti

Siirryin it-alalle 90-luvun puolivälissä ja heti tunsin oloni kotoisaksi, tämä on minun ala. Kokemusta on kertynyt paikallisista it-alan yrityksistä, monet asiakkaat ovat jo hyviä kumppaneita vuosien takaa. Minut löytää useammin asiakkaan luota kuin konttorilta, tämän työn tekeminen on mielekästä ja  haasteellista, sekä palkitsevaa kun ongelmat ratkeaa.

Ei niin suurta haastetta, ettei ratkaisua.

Vapaa ajalla hoidan maatilan töitä Tervakoskella perheen kanssa. Harrastuksiini kuuluu kaikenlainen liikunta eri muodoissa, unohtamatta tähtitieteestä raviurheiluun.

 

Mikko Suonpää

Yrittäjä / Myynti

Olen työskennellyt tietokoneiden parissa 90-luvun lopulta lähtien sekä jälleenmyynnissä, että maahan-tuojan puolella. Kokemusta on siis ehtinyt kertyä runsaasti mutta tyypillisimmin löydätte minut kuitenkin myymälästä tiskin takana istumasta. Kaikkea ei voi tietää, mutta onneksi pitkän historian ansiosta kontaktit ovat kunnossa ja ympäriltä löytyvät kollegat osaavat auttaa omalla asiantuntemuksellaan.

Työn ulkopuolella aika kuluu perheen kanssa sekä omalla tontilla touhutessa. Mikäli ylimääräistä aikaa sattuu vahingossa jäämään, niin radioamatööri-harraste ja erilaiset radio-kilpailut huolehtivat lopuista vapaa-ajan ongelmista. Bandeilta minut löytää kutsulla OH3FOG tai OG3MS.

Pauli Karonen

ICT Asiantuntija / Huolto / Myynti

Aloitin tietokoneiden parissa olemisen jo 90-luvun alussa. Maailma liikkui silloin pelien ja välkkyvien värien parissa, mutta muutamat vuodet siitä eteenpäin, niin uskalluttiin internetin ihmeelliseen maailmaan ja sieltä sitten kielitaidon kartuttua päästiin syvemmälle tietokoneiden pariin. Siitä se into jatkoi vain kasvamistaan jo harrastuksienkin puolesta.

Aiemmin harrastin ohjelmoimista kahvin voimalla ja olin tietokoneen ääressä melkein aina. Sitten muutin tapojani ja hylkäsin ohjelmoimisen salat ja aloin piirtelemään, sekä kavereiden painostuksesta hommaamaan tanssimaton ja sen avulla sitten pidetään huolta kunnostakin. Kaikki tämä tapahtuu tottakai tietokoneen ääressä.

Tietokoneet ja ohjelmistojen saaminen kuntoon erilaisille alustoille on sen verran mukavaa ja haastavaa, että tätä parempaa hommaa on kyllä vaikeaa löytää.