"Kukaan ei rakasta huonosti toimivaa IT-järjestelmää."

DataIT Oy on 2011 perustettu Riihimäen keskustassa toimiva IT-alan yritys, jonka tavoitteena ei sen enempää tai vähempää ole kuin olla sloganinsa mukaisesti se alueensa palvelevin. 

Tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme toiveet sekä odotukset olipa kyseessä kuluttajan tai yritysasiakkaan pieni tai suuri murhe tai ongelma. Haluamme olla helposti lähestyttävä ja Suomea, ei tietokonetta, puhuva, mutta kuitenkin ammatti-taitoinen  yhteistyökumppani.

Petri Kuossari

Yrittäjä / ICT Asiantuntija / Myynti

Siirryin it-alalle 90-luvun puolivälissä ja heti tunsin oloni kotoisaksi, tämä on minun ala. Kokemusta on kertynyt paikallisista it-alan yrityksistä, monet asiakkaat ovat jo hyviä kumppaneita vuosien takaa. Minut löytää useammin asiakkaan luota kuin konttorilta, tämän työn tekeminen on mielekästä ja  haasteellista, sekä palkitsevaa kun ongelmat ratkeaa.

Ei niin suurta haastetta, ettei ratkaisua.

Vapaa ajalla hoidan maatilan töitä Tervakoskella perheen kanssa. Harrastuksiini kuuluu kaikenlainen liikunta eri muodoissa, unohtamatta tähtitieteestä raviurheiluun.

 

Mikko Suonpää

Yrittäjä / Myynti

Olen työskennellyt tietokoneiden parissa 90-luvun lopulta lähtien sekä jälleenmyynnissä, että maahantuonnin puolella. Kokemusta on siis ehtinyt kertyä runsaasti, mutta tyypillisimmin löydätte minut kuitenkin myymälästä tiskin takana istumasta. Kaikkea ei voi tietää, mutta onneksi pitkän historian ansiosta kontaktit ovat kunnossa ja ympäriltä löytyvät kollegat osaavat auttaa omalla asiantuntemuksellaan.

045 846 4844

 

ICT Asiantuntija / Huolto / Myynti