Mash - maksuaikaa juuri sen verran kuin tarvitset.

Mikä on Mash?

Mash on luotettava ja joustava maksutapa kaikenlaiseen ostamiseen. Kun valitset myymälässä maksupäätteestä Mashin, saat laskun kotiisi ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Mash toimii yhtä lailla myös verkkokaupoissa. maksamiseen. Saat tällöinkin laskun suoraan kotiisi. Voit myös muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Kaikki ohjeet löytyvät laskusta.

Kuka voi maksaa Mashilla?

​Mashilla voivat maksaa kaikki Suomessa asuvat 20–70-vuotiaat, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Voit tehdä Mashilla ostoksia 10–3 000 euron arvosta niissä myymälöissä, joissa Mash on käytössä. Verkkokaupoissa voit tehdä ostoksia aina 10 000 euroon asti.

Mitä voin ostaa Mashilla?

Mashilla voi ostaa kaikenlaisia tuotteita ja palveluita Mash-maksutapaa tarjoavista myymälöistä (ostoraja 10–3 000 euroa) ja verkkokaupoista (ostoraja 10–10 000 euroa). Tällä hetkellä voit maksaa Mash-maksutavalla esimerkiksi kodin tavaroita, rakennustarvikkeita tai vaikkapa hammaslääkärikäynnin.

Kuinka paljon Mashin käyttö maksaa?

Kun maksat laskulla, Mashin käytöstä ei tule sinulle kuluja. Saat 14 päivää korotonta maksuaikaa, emmekä peri laskutuslisää. Voit muuttaa laskun helposti osamaksuksi heti laskun saatuasi. Osamaksu on edullinen tapa maksaa joustavasti. Maksat silloin hinnastomme mukaista korkoa käyttämästäsi rahasummasta.

Onko Mash luotettava?

Kyllä. Mash-maksutapa on luotettava ja turvallinen tapa maksaa, sillä tietosi pysyvät koko ajan tietosuojatussa ympäristössä. Mash-tiimillä on pitkä kokemus turvallisesta maksamisesta, ja olemme panostaneet merkittävästi turvallisuuteen. Olemme kotimainen yritys, ja noudatamme toiminnassamme Suomen lakia.

Miten muutan Mashin laskun osamaksueräksi?

Se onnistuu helposti. Kun saat laskun kotiin, siinä on esillä eri osamaksuvaihtoehdot. Valitse sinulle parhaiten sopiva osamaksuerä ja maksa kyseinen summa saamasi laskun tiedoilla. Yksinkertaista ja joustavaa.

Miksi en voinut tehdä ostoksia Mashilla?

Kun kirjaudut palveluumme, saat lisää tietoja, miksi maksu Mashilla ei onnistunut. Syynä voi olla mm. seuraava: Mash-saldosi ei riitä, käyttäjällä on maksuhäiriömerkintä tai hänen ikänsä on alle 20 tai yli 70.