Myymälätoiminta

Tilamme jakautuvat kahteen osaan; huoltoon sekä myymälään. 

Huollon puolella suoritamme tietokoneiden asennukset asiakkaiden toiveiden mukaisesti sekä huollamme niin ohjelmisto-ongelmat kuin rautatason ongelmat olipa kyseessä tablet-laite, palvelin tai mikä tahansa siltä väliltä. Huollon kustannukset on järkeistetty asialliselle tasolle tekemällä työstämme mahdollisimman läpinäkyvää. Laskutamme ainoastaan siitä ajasta jolloin teemme työtä laitteiden ääressä. Emme siis veloita siitä, että kone itse asentaa päivityksiä tai ohjelmisto tarkistaa viruksia. 

Myymälästämme löydät otannan laajan verkkokauppamme saatavuudesta. Esiltä löytyy tulostimia, tietokoneita, tabletteja, pelikomponentteja sekä paljon muita it-tarvikkeita. Valikoimaa päivitetään jatkuvasti vastaamaan kysyntää parhaan palvelun takaamiseksi. Tavarantoimittajat olemme valikoineet site, että erikoistuotteet mitä emme muutoin normaalisti pidä varastossamme saamme tilattua myymäläämme jo seuraavaksi päiväksi.

Niin myymälässä kuin huollon puolella tavoitteemme ei ole enempää tai vähempää kuin joka asiassa pyrkiä ylittämään asiakkaan toiveet.

Myymälämme sijaitsee K-Supermarketin yhteydessä Riihimäen keskustassa. Tervetuloa tutustumaan!

Keskuskatu 15, 11100 Riihimäki