Taloushallinto

NetBaron® - maailman laajimpia Internet-selaimella käytettäviä sähköisen liiketoiminnan sovelluskokonaisuuksia. Sähköinen kokonaisjärjestelmä automatisoi rutiinit ja voit suoriutua töistäsi 1/3 ajassa - esim. tilinpäätös jopa parissa tunnissa. Työskentele missä vain milloin vain, tarvitset ainoastaan nettiselaimen ja -yhteyden.

NetBaron on pilvipalveluna internetselaimella toimiva ja käyttöjärjestelmästä riippumaton sähköisen liiketoiminnan sovelluskokonaisuus. Se tuo automatiikan ja tietotekniikan tuomat edut ja säästöt organisaation ydinliiketoimintaan.

NetBaron on yli 20 helppokäyttöistä ja turvallista sovellusta, jotka integroituvat saumattomasti sekä keskenään että rajapintojen avulla muihin järjestelmiin kuten verkkokauppaan tai selainpohjaisiin ajanvarausjärjestelmiin. Sovellusperhe täyttää sekä Suomen että EU:n asettamat liikekirjanpitoa ja laskua koskevat vaatimukset (huomioitu mm. SEPA: Single Euro Payments Area).

TALOUSHALLINTO

Sähköisellä taloushallinnolla hoituvat helposti ja joustavasti niin budjetointi, laskutus ja viennit reskontriin kuin liikekirjanpito ja pankkiliikennekin. Kirjanpidon aineisto syntyy ilman lisätyötä automatiikan sekä rekisteriasetuksien ansiosta.

ASIAKKUUDENHALLINTA

Huolenpito asiakkaista, kaupoista, projekteista ja vastaavasta tärkeästä on aina rahanarvoista. Siirryttyäsi CRM-aikakauteen, hallinnointityöhön kuluva aika vähenee ja myyjät voivat työstää useampia asiakkaita kerrallaan ja lisätä tuottavuuttaan.

TOIMINNANOHJAUS

Toiminnanohjauksen sovellukset tarjoavat yrityksen kaikille työntekijöille ajantasaiset tiedot työn etenemisestä sekä tehostaa päivittäistä työnohjausta. Hyvän toiminnanohjauksen ansiosta rutiinitoimet hoituvat helposti ja tehokkaasti, jolloin yritys säästää sekä aikaa että rahaa.

HENKILÖSTOHALLINTO

Henkilöstöhallinnon osio tekee monimutkaisista prosesseista yksinkertaisia. Kun työaikakirjaukset, hyväksynnät ja maksaminen tehdään yhdessä järjestelmässä, ovat kaikki tiedot aina automaattisesti palkanlaskijan käytettävissä.